Video/Shqipëria rrezikon të shndërrohet në varrez HEC-esh - Tirana Today

Video/Shqipëria rrezikon të shndërrohet në varrez HEC-esh

Shtrati i lumenjve shqiptarë është duke u pushtuar gjithë e më tepër nga HEC-et .


Krahas përfitimeve në ergjitikë, ndërtimi i tyre pason me një dëm kolosal dhe të pa riparueshëm në biodiversitet.

Qeveritë shqiptare kanë miratuar ndër vite ndërtimin e dhjetra të tillave duke shpyllëzuar pyje, dhe duke dëmtuar shtrate lumenjsh.

Pavarësisht shqetësimit të ngritur herë pas here nga media dhe ekspertët përkatës, interest e një grupi të vogël biznesmenësh kanë mundur që të triumfojnë mbi njerëzit që e duan natyrën të paprekur.

Më poshtë po  përcjellim një video se cila është kostoja që duhet të merret parasysh në rast se duam të prishim një HEC. 


Kategori
ShqipëriaSocialeTë Gjitha
Ska koment

Lini koment

*

*
Të lidhura

Kthehu