Foto Galeri

Video/Princeshë Charlotte mahit publikun me qëndrimin dhe gjestet e saj

               Publikuar në : 15:15 - 12/10/18 ad min

Nusja dhe dhëndri janë më të tensionuarit në damën e tyre. Kjo është një situatë që e kalon çdo çift ditën e dasmës. Por, duket se vajzat dhe djemtë e vegjël që shoqëruan për në altar Princeshë Eugenie dhe Jack janë kënaqur pa fund.

4983924-6268715-Mia_Tindall_four_gave_a_tentative_wave_as_she_sat_in_the_wedding-a-32_1539339217255 4986482-6268715-image-a-66_1539341327796 4985784-6268715-image-a-60_1539340669057 4983944-6268715-Confident_Charlotte_waved_to_the_crowds_as_she_prepared_to_accom-a-30_1539339217254 4985282-6268715-image-a-50_1539339878170 4983932-6268715-Princess_Charlotte_and_Prince_George_looked_adorable_as_they_arr-a-20_1539339217233 4986472-6268715-image-m-73_1539341951871 4985280-6268715-image-a-61_1539340708162 4985216-6268715-image-a-49_1539339762004 4985154-6268715-image-a-44_1539339615733 4983924-6268715-Mia_Tindall_four_gave_a_tentative_wave_as_she_sat_in_the_wedding-a-32_1539339217255 4986482-6268715-image-a-66_1539341327796 4986484-6268715-image-a-72_1539343157017 4986474-6268715-image-a-69_1539342986200 4986478-6268715-image-a-77_1539342907854 4984974-6268715-image-a-42_1539339470639 4984896-6268715-Adorable_Princess_Charlotte_greeted_crowds_from_the_car_with_her-m-41_1539339404483
<
>

Ata janë argëtuar me njëri -tjetrin ndërsa prisnin në fund të shkallëve të kishën Princeshë Eugenie. Por, ndërsa ata po ngjisnin shkallët e kishën Shën Gjergjit , janë përballur me një erë të fortë.

Nga të gjithë fëmijët, Princeshë Charlotte ishte ndjerë  më e sigurta. Ajo nuk kishte kapur asnjë për dore, madje kthehej nga truma dhe i përshëndeste me dorë. Një nga djemtë e vegjël në ceremoni është penguar në një shkallë i shtyrë edhe  nga era e fortë. Ai është rrëzuar bashkë me një vogëlush tjetër. Shoqëruesja e fëmijëve i ka ngritur menjëherë, ndërsa era shikohet t’i ngrejë fustanin. Një pamje kjo aspak e këndshme, por era e bëri punën e saj.

Kthehu
WhatsApp Denonco ne TT