U sulmua me acid në fytyrë nga dy shqiptarë, ç’po ndodh sot me avokaten

Jeta e avokates italiane u trondit në prill të vitit 2013, kur u sulmua me acid nga dy shqiptarë, të cilët ishin paguar nga ish burri i saj italian, shkruan Tirana Today. Nga kjo mizori, Lucia Annibali mundi që të mbledhë forcat dhe bëri një luftë politike, ku sot ajo është duke kandiduar për zgjedhje legjislative … Vazhdoni me leximin e U sulmua me acid në fytyrë nga dy shqiptarë, ç’po ndodh sot me avokaten