Tirana në televizionin belg, shqiptarët: Shumë të kënaqur, jetë e mrekullueshme! - Tirana Today

Tirana në televizionin belg, shqiptarët: Shumë të kënaqur, jetë e mrekullueshme!

Shqipëria për kujtesë të atyre që i jetuan vetë ato vite dhe si dëshmi për ata që nuk e njohin ketë pjese të historisë, na vjen e dokumentuar në një material të publikuar në një televizion belg.


Janë vitet kur Tirana zyrtare sapo ishte prishur me Bashkimin Sovjetik, dhe një televizion belg ka mundur të hyjë në Shqipëri, për të bërë një reportazh.

Reportazhi, si mund te shihni edhe në ketë video tregon jetën e shqiptarëve të atyre viteve.


Kategori
RetrospektivëTë GjithaVideo Galeri
Ska koment

Lini koment

*

*
Të lidhura

Kthehu