si mund Archives - Tirana Today

si mund

  • Fondi humanitar, si mund të përfitojnë studentët në Preshevë

    Fondi për qëllime humanitare shpall konkursin për ndarjen e ndihmave materiale dedikuar studentëve. Njoftohen studentët që nga data 15.03.2018 do të fillojë pranimi i kërkesave për t’i ardhur në ndihmë materiale studentëve të komunës së Preshevës. Të drejtën për ndihmë e kanë. Studentët nga familja me prindër të pa...
  • Tumori i zorrës së trashë, si mund të parandalohet dhe si ndikon dieta

    Personat mbi 50 vjeç, ata që janë mbipeshë, duhanpirësit dhe personat me histori familjare, janë më të rriskuar për t’u prekur nga kanceri kolorektal, i njohur ndryshe si kanceri i zorrës së trashë. Në muajin e ndërgjegjësimit për parandalimin e kësaj sëmundjeje, mjekja gastrohepatologe Albana Duni na njeh me...
  • Italia hap dyert për 30 mijë punëtorë, si mund të përfitojnë shqiptarët?

    Sipas dekretit të flukseve 2018, në Itali vihen në dispozicion 30.850 kuota për punë të varur sezonale të punonjësve të huaj, ndër të cilat edhe shqiptarët, si dhe konvertime lejesh të ndryshme qëndrimi në leje pune, së të huajve tashmë rezidentë në Itali. Sipas të dhënave të Ministrisë së Brendshme Italiane, 30.850 kuotat janë...Kthehu