hap dyert Archives - Tirana Today

hap dyert

  • Italia hap dyert për 30 mijë punëtorë, si mund të përfitojnë shqiptarët?

    Sipas dekretit të flukseve 2018, në Itali vihen në dispozicion 30.850 kuota për punë të varur sezonale të punonjësve të huaj, ndër të cilat edhe shqiptarët, si dhe konvertime lejesh të ndryshme qëndrimi në leje pune, së të huajve tashmë rezidentë në Itali. Sipas të dhënave të Ministrisë së Brendshme Italiane, 30.850 kuotat janë...
  • 17.5 milionë tonë rezerva bakri, qeveria hap dyert për investitorët

    Ministria e Energjisë dhe Industrisë fton bizneset vendase dhe të huaja të investojnë në industrinë e bakrit në Shqipëri. Në dokumentin teknik të publikuar nga kjo ministri thuhet se, vendi ynë ka rezerva bakri që mund të shkojnë në 17.5 milionë tonë mineral, shtrirë në pjesën më të madhe...
  • Fakulteti i Ekonomisë hap dyert për 1200 studentë të rinj

    Afro 1200 studentë të rinj do të mirëpresë Fakulteti i Ekonomisë për këtë vit akademik. Zëvendës dekani i këtij universiteti, Ervin Demo, bën me dije se numri i pranimeve do të vijë në rritje, ndërsa tarifat do jenë po ato. Ashtu siç edhe pati premtuar Ekonomiku do të hapë dyert për...Kthehu