Makina e parë fluturuese prezantohet në Gjenevë - Tirana Today

Makina e parë fluturuese prezantohet në Gjenevë

Në Gjenevë është prezantuar makina e parë e vërtetë fluturuese në historinë e njerëzimit.


Liberty mund të arrijë shpejtësinë maksimale 180 km/h, si në tokë, ashtu edhe në ajër dhe çmimi i saj arrin vlerën e 600 000 dollarëve.Prodhim i markës holandeze Pal-V International, mjeti fluturues me dy motorë, që duket si një hibrid mes një helikopteri dhe një motori, do të nisë shitjet në vitin 2019.

 


Kategori
Auto & MotoTë GjithaTeknologji
Ska koment

Lini koment

*

*
Të lidhura

Kthehu