Kronikë

Mafia e kërcënon me vdekje, shqiptari dhe familja e tij në hall

               Publikuar në : 14:35 - 14/09/18 ad min

Një çift i ri nga Shqipëria kanë kontestuar kërkesën e dëbimit e cila është lëshuar nga ana e autoriteteve Franceze, kundrejt tyre. Ata janë Merita dhe Melsi Seferaj, të cilët kanë paraqitur një ankesë në Gjykatën e Apelit, në Caenit, bashke më një grup mbështetësish.

Bashkësia e Fleury-sur-Orne po mobilizohet për këtë çift të ri, të kërcënuar me dëbim. Dy fëmijët e tyre janë shkolluar në komunë.

Melsi Seferaj, 29 vjeç, dhe partneri i saj, Merita, 28 vjeç, lanë Shqipërinë në vitin 2012. Melsi thuhet se është kërcënuar me vdekje nga mafia lokale. Një rrezik i komplikuar për t’i justifikuar përpara drejtësisë franceze … Çifti i ri duhet të bëhet gati për t’u kthyer, por ai po sfidon detyrimin për t’u larguar nga territori francez dhe pret përgjigjen e autoriteteve pas kërkesës së bërë në gjykatë./TIRANA TODAY/

Kthehu
WhatsApp Denonco ne TT