Kujdes me “screenshot” në Instagram, përdoruesit do të njoftohen - Tirana Today

Kujdes me “screenshot” në Instagram, përdoruesit do të njoftohen

Një lajm i rëndësishëm vjen për përdoruesit e shumtë të e Instagram. Ata  duhet të kenë kujdes tani kur bëjnë screenshot.


Instagram ka menduar që të lajmërohen përdoruesit kur ju bëni screenshot fotove të tyre. Sipas stafit kjo është një lëvizje e duhur pasi duhet të ruhet privatësia e çdokujt maksimalisht duke qenë se rrjetet sociale po e prishin disi privaten e çdokujt.

Herën e parë kur të bëni një screenshot pasi opsioni të jetë aktiv, do të paralajmëroheni nga Instagram kështu që dhe për pak kohë mund ta bëni pa e marrë vesh njeri.


Kategori
Media SocialeTë GjithaTeknologji
Ska koment

Lini koment

*

*
Të lidhura

Kthehu