Të Gjitha

Ja si duhet të silleni në çift, për të pasur një martesë të lumtur

               Publikuar në : 13:46 - 11/10/18 M. S

Ja si duhet të silleni në çift për të pasur një martesë të lumtur

  1. Mos u inatosni të dy në të njëjtën kohë.

 

  1. Nëse shtëpia nuk është e përfshirë nga ndonjë zjarr, mos i bërtisni njeri-tjetrit.

 

  1. Nëse njëri nga ju do që të fitojë në një debat, lëreni që ky të jetë partneri juaj.

 

  1. Nëse jeni të detyruar të kritikoni, bëjeni këtë me dashuri.

 

  1. Mos risillni kurrë në bisedë gabimet e të kaluarës.

 

  1. Injoroni gjithë botën, në vend të njeri-tjetrit.

 

  1. Mos shkoni asnjëherë të flini gjumë pa sqaruar një grindje.

 

  1. Bëjini të paktën një herë në ditë një kompliment partnerit/es tuaj.

 

  1. Kur keni bërë diçka gabim, pranojeni atë dhe kërkoni ndjesë.

 

  1. Mbani mend se duhen dy vetë për të nisur një sherr, dhe ai që e ka gabim, është zakonisht ai që flet më shumë.

 

Kthehu
WhatsApp Denonco ne TT