Të Gjitha

Instagrami na shokon sërish

               Publikuar në : 20:28 - 02/08/18 marsela

Shpesh herë nuk e kuptojmë sa kohë i dedikojmë rrjeteve sociale, duke qëndruar për orë të tëra. Për të gjithë ata të cilët abuzojnë, ekziston një mënyrë sesi të limitojmë kohën që shpenzojmë në Instagram.

Me risinë e re, të gjithë përdoruesit e aplikacionit do të mund të kontrollojnë sa kohë kanë kaluar online, e në këtë formë të vënë një alarm që t’i kujtojë kur e kanë arritur limitin e orarit të qëndrimit.

Po kështu, do mund të bllokojnë dhe ardhjen e njoftimeve.

 

 

Kthehu
WhatsApp Denonco ne TT