Hiqeni sot bredhin e Vitit të Ri, nëse nuk doni të tërhiqni fatin e keq! - Tirana Today

Hiqeni sot bredhin e Vitit të Ri, nëse nuk doni të tërhiqni fatin e keq!

Thuhet se nëse e mbani bredhin, por edhe dekoret e tjera për një kohë të gjatë, në shtëpinë tuaj do të trokasë fati i keq.


Por, kur duhet t’i heqim zbukurimet e bëra për Krishtlindje dhe Vit të Ri?

Teksa shumë familje i heqin ato më 2 apo 3 janar, ka të tjerë që e neglizhojnë heqjen e bredhit, duke e mbajtur atë për një kohë të gjatë, mbase deri në mesin e janarit.

Sipas disa teorive supersticioze, dekorimet duhet të hiqen pas “Natës së Katërmbëdhjetë”, që është nata e 15-të pas ditës së Krishtlindjeve.

Më konkretisht, ju duhet t’i hiqni dekoret nga shtëpia juaj në datën 8 janar në mënyrë që fati i keq të qëndrojë larg jush dhe të nisni 2018-tën sa më mirë.


Kategori
KëshillaStilTë Gjitha
Ska koment

Lini koment

*

*
Të lidhura

Kthehu