Media Sociale

Gmail vjen me një aplikacion të ri

               Publikuar në : 11:54 - 14/05/18 lm

Shërbimi popullor i Gmail në GOOGLE po ndryshon përsëri me një veçori të re që është caktuar për të ndarë me të gjithë  përdoruesit.

Gamil  nëpërmjet një aplikacioni të ri, ka vendosur të përshpejtoj mesazhet.

Kompozimi i zgjuar do të fillojë të qarkullojë në javët e ardhshme me aftësinë për të parashikuar atë që përdoruesit duan të thonë para se të shkruhet.

Google thotë se ky funksion i ri i mundësuar nga AI “do t’ju ndihmojë të hartoni email nga e para, më shpejt”.

Firma e fuqishme e motorëve të kërkimit tha në një postim në blog: “Nga përshëndetja juaj në mbylljen tuaj (dhe frazat e zakonshme në mes), Smart Compose sugjeron fjali të plota në emailin tuaj në mënyrë që ju të mund t’i hartoni me lehtësi”.

Duke vepruar në sfond, përdoruesit mund të shkruajnë një email si zakonisht, por Smart Compose do të ofrojë sugjerime ndërsa shkruajnë.

Kur përdoruesit e Gmail shohin një fjali të mirë ata thjesht klikojnë butonin “tab” për ta përdorur atë.

Nga demo duket se në I / O të Google mund të jetë i dobishëm – por të tjera mund të gjejnë atë përgjim ose thjesht të mërzitur – sikur inteligjenca artificiale të të udhëheqë çfarë shkruash.

Nuk dihet kur Smart Compose do të arrijë në kutinë tuaj, ose nëse është e mundur për ta fikur atë.

 Një njoftim i detajuar pritet në ditët në vazhdim

Kthehu