Rajoni - Bota

Emigracioni dhe terrorizmi, shqetësimi më i madh i BE-së

               Publikuar në : 22:47 - 14/06/18 lm

Emigracioni dhe terrorizmi janë shqetësimet kryesore për Bashkimin Evropian, bëhet e ditur në një sondazh të publikuar sot nga Komisioni Evropian.

Sipas hulumtimit, optimizmi për të ardhmen e BE-së ka shënuar një prirje në rritje.

Sondazhi i Eurobarometrit, i cili kryhet dy herë në vit nga Komisioni Evropian, tregoi se 39 për qind e 510 milionë shtetasve të BE-së, e konsideronin emigracionin si çështjen më të rëndësishme që përballet blloku.

Kthehu